top of page

NIEUWSBRIEF Oktober 2023

Dit is de nieuwsbrief van de VVE st Jobsveem. De nieuwsbrief geeft informatie over de meest recente ontwikkelingen in en om het gebouw.

Twee belangrijke datums, zet ze alvast maar in je agenda!


De algemene ledenvergadering

De ALV gaat weer plaatsvinden in Trattoria Sophia en wel op 27 november 2023. De uitnodiging, agenda en bijbehorende stukken worden later toegezonden.


Schoonmaakmiddag

Op zaterdagmiddag 28 oktober a.s. organiseren we weer een schoonmaakmiddag in ons pand.De afgelopen week hebben veel buren hun medewerking toegezegd. Daar zijn we blij mee want dan kunnen we flinke stappen maken met zijn allen, en het is een mooie gelegenheid om meer buren te leren kennen! Mocht je ons gemist hebben omdat je niet thuis was tijdens onze ronde door het pand en wil je meedoen op 28 oktober? Aarzel dan niet om je alsnog aan te melden! Dit kan door uiterlijk 21 oktober een e-mail te sturen naar irma@dds.nl. Wat gaan we doen? We verwachten iedereen om 13.45 uur op de begane grond in het middelste atrium, zodat we de taken kunnen verdelen en om 14.00 uur kunnen beginnen. De schoonmaakcommissie maakt, in overleg met het schoonmaakbedrijf, een overzicht van alle ruimtes en schoonmaakactiviteiten die deze middag gedaan kunnen worden. In drietallen gaan we vervolgens aan de slag tot 16.30 uur, waarna we de middag afsluiten bij Verhip. Wat neem je mee?


werkkleding

emmer met sop

schoonmaakdoekjes

schoonmaakborstels

bezem

stoffer en blik

attributen die handig kunnen zijn zoals een trap of een zwabber

een stralend humeur


Tot zaterdag 28 oktober a.s. om 13.45 uur in het middelste atrium!De Schoonmaakcommissie: Marieke & Irma

Comments


bottom of page